Kaikki kaivinkone- ja kaivuutyöt Tyrnävältä

Kaivinkonetyöt Tyrnävältä

Maanrakennus Ristinen Oy palvelee asiakkaitaan Tyrnävältä ympäri Oulun seudun. Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen kalusto, jolla pienet ja suuret kaivinkone- ja kaivuutyöt onnistuvat nopeasti ja laadukkaasti.


Pohjarakentaminen

Erilaiset pohja- ja perustustyöt (muun muassa talojen ja rakennusten pohjatyöt, teiden perustamiset sekä muut vastaavat työt) onnistuvat meidän toimestamme. 


Kaivuutöitä kattavasti

Suoritamme erilaiset kaivuutyöt, pihamuotoilut ja murskeen sekä mullan levitykset vuosien kokemuksella: salaojitukset ja pohjatyöt sekä kaikki muutkin kaivuutyöt.

Lavettikuljetukset ympäri Suomen

Teemme lavettikuljetukset nopeasti ja luotettavasti. Siirrämme koneet ja laitteet sovitussa ajassa. Toimialueenamme on koko Suomi.


Kuljetamme

  • Maanrakennuskoneet
  • Maatalouskoneet
  • Metsäkoneet
  • Työkoneet
  • Muut laitteet

Monipuolisella kalustolla kuljetamme painavatkin kappaleet turvallisesti perille. 

Maa-aineskuljetukset Tyrnävän seudulla

Maanrakennus Ristinen Oy hoitaa myös maa-aineskuljetukset nopeasti ja luotettavasti. Kuljetamme muun muassa hiekkaa, soraa, sepeliä, multaa ja kiviaineksia. Teemme maa-aineskuljetuksia yksityis- ja yritysasiakkaille sekä taloyhtiöille Oulun seudulla.


Meiltä saat laadukasta maa-ainesta niin pihanrakennukseen kuin rakennustyömaallekin. Tarjoamme joustavaa palvelua ja kuljetamme maa-ainekset sovitussa aikataulussa. 


Kaivuutyöt, lavettikuljetukset, maa-ainekset – ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!